Afbeelding
In de webshop staan verschillende houtsoorten met diverse afbeeldingen waar u eventueel nog een eigen tekst met lettertype aan kunt toevoegen (dit is uiteraard niet verplicht u kunt er ook voor kiezen om geen tekst toe te voegen, in dat geval hoeft u de blauwe balk niet aan te klikken).

Als u een eigen afbeelding heeft die u wenst dan kunt u naar de webshop gaan waar de diverse blanco houtsoorten staan en kunt u daar uw houtsoort keuze maken en dan bij opties ( de blauwe balk ) uw eigen afbeelding toevoegen, en dan zal ik de afbeelding passend en brandbaar maken voor de gekozen houtsoort.

Let wel op dat u de afbeelding verzend in JPG formaat ( als u de foto verzend via uw telefoon kunt u de foto met een daarvoor bestemde app omzetten naar een JPG formaat ).

Als u een bepaalde afbeelding in uw gedachte heeft maar nog niet zeker weet wat u precies wenst stuurt u mij dan gerust een berichtje want ik heb een enorme schat aan afbeeldingen ( realistisch, silhouette of black and white , etc. ) die brandbaar zijn en volledig afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen. Ook kan ik voor u een uniek custom made portret maken van uw lievelingsdier  (zie custom made in de webshop) dit doe ik voor u op hoge kwaliteit vuren hout van 18 mm dik.
Houd u er wel rekening mee dat op de kleine naambordjes met schors (van € 24,95) alleen kleine , niet al te gedetailleerde afbeeldingen geplaatst kunnen worden.

De afbeeldingen en teksten worden met de hand gebrand (en niet met een lasermachine)

Filmpje: van schets naar eindresultaat

Vormen
Er zijn vele vormen mogelijk maar niet elke houtsoort is geschikt om in vorm te worden gezaagd. Heeft u een bepaalde vorm of maat in gedachte stuurt u mij dan gerust een mailtje naar woodburning4you@gmail.com

Lettertype
U kunt kiezen uit 20 lettertypes (zie pagina lettertypes)
Als u een tekst wenst, stuurt u mij dan de gewenste tekst en het lettertype (zie pagina lettertypes). In de webshop staan bij diverse houtsoorten met afbeeldingen de optie tekst toevoegen hier kan u aangeven welke tekst en lettertype u er eventueel bij wil.  Ook is er bij de diverse maten dennenhout de mogelijkheid om via de blauwe balk uw eigen tekst toe te voegen ( bij de maten M , L en XL van de Koi en de Lotus, de Bonsai en het Forel huisnummerbord ).

Afwerking / coating
Alle kunstwerken worden standaard met een vernis coating geleverd. Let op: Hout kan verkleuren, zowel met als zonder coating , omdat het een natuurproduct is. Ook kan het iets vervormen als het op een warme, vochtige of juist erg droge plek hangt of staat. Mocht u geen vernis coating willen neem dan even contact met mij op .

Onderhoud en tips
Het blijft altijd na verloop van tijd mogelijk dat er toch vocht binnendringt in het hout als het hout buiten hangt of staat of zich in een vochtige omgeving bevind, ik raad u aan om na verloop van tijd een extra vernis laagje aan te brengen ( nooit schuren).

Voor meer tips en adviezen kunt u altijd contact met mij opnemen.

De levertijd is gemiddeld 3 tot 5 dagen, mocht u hier vragen over hebben neem dan gerust contact met mij op.

Prijzen
In de webshop treft u de prijzen inclusief btw. aan (exclusief verzendkosten)

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor alle producten € 3,95

De prijzen zijn inclusief coating, afbeelding, tekst en kleur. Het kan voorkomen dat ik binnen dezelfde houtsoort verschillende prijzen hanteer dit heeft te maken met de hoeveelheid details van de afbeelding.

Doordat mijn werk handwerk is kunnen de afbeeldingen , afmetingen en vormen iets afwijken.

Kortom…
Er is ontzettend veel mogelijk, het enigste wat u hoeft te doen is naar de Webshop te gaan en daar eventueel uw gewenste opties in te vullen en dan komen we samen tot uw unieke kunstwerk.

Mocht u een specifieke vraag hebben vult u dan gerust het Contactformulier even in en dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ook kunt u telefonisch contact met mij opnemen op nummer 06 25385192

 

Webdesign by Logicwebdesign
Powered by PRD Hosting